Skip to main content

Wijnveiling – Webuyyourwine

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw wijnen te verkopen via een wijnveiling. Er bestaat een aantal wijnveiling huizen in Europa die uw collectie voor u kan proberen te verkopen. Vaak gaat daar echter wat tijd over heen; de volgende wijnveiling kan pas over enkele maanden gepland staan en tevens loopt u het risico dat u minder opbrengst realiseert dan u gehoopt had. Dit kan zijn omdat er weinig bieders in de zaal (of online) meebieden, of wellicht is uw wijn net op dat moment minder in trek. Eerlijk is eerlijk; er kan natuurlijk ook een uitschieter naar boven toe plaats vinden.

Daarnaast bent u natuurlijk altijd nog de veilingkosten kwijt, meestal een combinatie van commissie en verzekering. Dat kan oplopen tot wel 20%. Daarna moet u, na afloop van de veiling, ook nog enkele weken wachten op uitbetaling.

Dit is uw voordeel tussen Wijnveiling – Webuyyourwine. Bij Webuyyourwine ontvangt u direct geld als we uw flessen in ontvangst nemen. Dit kan per bank of contant.

Wij helpen u graag en kunnen via ons netwerk van bedrijven en restaurants, consumenten blij maken met een heerlijk glas wijn. Dat is waarvoor we het doen. Wijn is onze Passie!

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers