Skip to main content

Chateau Ausone verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Chateau Ausone verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Ausone

Dit prachtige Château is geclassificeerd als een Saint Emilion Premier Grand Cru Classe A. Sinds 2012 behoort dit tot de allerhoogste categorie, net als Château AngelusChâteau Pavie en Château Cheval Blanc.

Het wijndomein dankt zijn naam aan Decimius Magnus Ausonius een staatsman en een dichter (310-395 voor Christus). Het huidige eigendom is in handen van de familie Vauthier. De bekende wijnmaker en consultant Michel Rolland is in dienst van Ausone sinds 2002.

Bekijk ook eens de website van Château Ausone.

Chateau-Ausone-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers