Skip to main content

Penfolds verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Penfolds verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Penfolds Grange

De historie van Penfolds begint in 1844, als de jonge Engelse dokter Penfold en zijn vrouw Mary het inmiddels roemruchte Magill Estate kopen. De dokter is druk met zijn eigen carrière en het meeste werk wordt door zijn vrouw gedaan. De winery groeide en mede door het werk van dochter Georgina werd Penfolds in 1907 het grootste wijnbedrijf van Australië.

1948 was de volgende mijlpaal in de geschiedenis van Penfolds. Max Schubert wordt de eerste officiële wijnmaker van het bedrijf en na een stage op meerdere plekken in de wereld creëert hij Penfolds Grange. Doel: een topkwaliteit maken met een groot bewaarpotentieel.

Grange (gemaakt van Shiraz) zou uitgroeien tot een internationale icoonwijn. Met meer dan 50 gouden medailles wordt Penfolds Grange gezien als een van ‘s-werelds beste wijnen en de top uit Australië.

Kijk eens op de website van de producent.

penfolds-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers