Skip to main content

Montes Alpha verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Montes Alpha verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Montes Alpha

Montes Alpha is een wijnrange van het Chileens wijnhuis Montes. Er worden verschillende druivensoorten gevinifieerd: Cabernet-Sauvignon, Carmenere, Chardonnay, Malbec, Merlot, Pinot Noir en Syrah. Naast de reserva serie wordt er een Montes Alpha Special Cuvée geproduceerd en natuurlijk de “M”.

Montes Alpha “M” is een grootse Chileense wijn van absolute topkwaliteit met Médoc-achtige karakteristieken. Montes Alpha “M” is een volle en rijke wijn met intense kleur, aroma’s van bessen, rood fruit en tonen van zwarte peper en kruiden. De indrukwekkende wijn heeft een subtiele vanilletoon door 18 maanden rijping op Frans eikenhout.

Kijk ook eens op de website van dit prachtige wijnhuis.

Montes-alpha-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers