Skip to main content

Emiliana verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Emiliana verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Emiliana, voluit Viñedos Organicos Emiliana, is sinds 1998 geheel overgeschakeld op biologische- en biologisch-dynamische wijnbouw en werd daarmee het eerste bio-gecertificeerde wijnbedrijf in Chili.

Rond de wijngaarden liggen ecologische corridors die nuttige insecten aantrekken. Ongedierte wordt bestreden met ganzen, alpaca’s en kippen die onder de wijnranken scharrelen. Bemesting geschiedt onder andere middels biodynamische preparaten van bloemen- en kruidenmengsels. De wijnmaker van Emiliana is fervent voorvechter van deze vorm van landbouw.

Het domein van Emiliana is enorm. Zij beheert ruim 270 hectare wijngaard in de Casablanca Valley, 102 hectare in de Maipo Valley, 159 hectare in de Cachapoal Valley, 551 hectare in de Colchagua Valley en tot slot – heel toepasselijk – 33 hectare in de Bio-Bio Valley.

Kijk een op de website van de producent.

Emiliana-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers