Skip to main content

Dom Perignon verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Dom Perignon verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Dom Pérignon

Is er een bekendere champagne dan deze ?

De Franse monnik Dom Pérignon begon in 1668 met het op fles trekken van wijn in de abdij van Hautvillers. Dit is dus zes jaar later. Men heeft moeten wachten tot er voldoende stevige wijnflessen konden worden gemaakt om de druk te weerstaan tijdens de tweede gisting. Opmerkelijk is dat deze fles ontstaan is in Engeland. Oorspronkelijk waren de Fransen namelijk niet zo enthousiast over deze wijn.

Dom Pérignon is een Cuvée de prestige, wat wil zeggen dat dit de beste champagne is binnen een champagnehuis. In dit geval is dit champagnehuis Moët & Chandon. Dom Pérignon wordt enkel in de allerbeste jaren geproduceerd met druiven van eenzelfde jaar.

Wilt u flessen Dom Perignon kopen? Dat kan natuurlijk bij Wijnhuis Eindhoven!

Op de website van de producent nog veel meer informatie!

 

Dom-Perignon-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers