Skip to main content

Doisy Daene verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Doisy Daene verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Doisy Daëne
Dit prachtige Château is geclassificeerd als een tweede Grand Cru Classé in de Bordeaux classificatie van 1855. Het bevindt zich in gemeente Sauternes (Barsac). Het is een zoete witte wijn.

Er bestaan drie Doisy wijndomeinen; Château Doisy Daëne, Château Doisy-Védrines, Château Doisy-Dubroca die oorspronkelijk vanuit één wijnbedrijf zijn ontstaan.

Sinds 1924 is Château Doisy Daëne eigendom van de Dubourdieu familie. Bijzonder is het feit dat ze ook droge witte wijnen maken en daarnaast de “l’Extravagant de Doisy-Daëne”, een bijzondere wijn die nog zoeter is dan gebruikelijke Sauternes, gemaakt van door botrytis aangetaste druiven.

Kijk ook eens op de website van dit prachtige domein.

Doisy-Deane-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers