Skip to main content

Cos Labory verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Cos Labory verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Cos Labory

Dit prachtige Château is geclassificeerd als een vijfde Grand Cru Classé in de Bordeaux classificatie van 1855. Het bevindt zich in de gemeente Saint-Estèphe.

Het domein is vernoemd naar de eerste eigenaar François Labory en de heuvel van kiezelstenen in lokaal dialect ‘Cos’ genoemd. In 1845 kwam het domein in handen van Louis Gaspard d’Estournel. Hij was tevens eigenaar van Château Cos d’Estournel en stond bekend als de Maharadja van Saint-Estèphe. Wegens een te exorbitante levensstijl was hij genoodzaakt om het domein in 1852 te verkopen aan Charles Martyns, een Londense bankier. In de jaren ’30 van de vorige eeuw kwam Château Cos Labory in handen van George Weber, wiens erfgenaam Bernard Audoy momenteel de leiding heeft op het domein.

Kijk eens op de website van dit prachtige domein.

Cos-Labory-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers