Skip to main content

Clos Apalta verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Clos Apalta verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Clos Apalta

Dit is een estate om te bezoeken! Clos Apalta is het vlaggenschip van het wijnbedrijf Lapostolle (van de Grand Marnier familie). Deze wijn en winery in de net zo mooie de Colchagua vallei, toont aan dat de Chileense wijnen zich kunnen meten met de topwijnen uit de hele wereld.

Slechts enkele wijnen krijgen de perfecte score van 100 punten van bekende wijnjournalist James Suckling en in zijn jaarlijkse rapport over de Chileense wijnen geeft hij deze perfecte 100 punten aan de Clos Apalta 2014. Hij proefde meer dan 800 wijnen voor dit rapport en Clos Apalta 2014 kwam daar als allerbeste uit.

Kijk ook eens op de website van dit prachtige domein.

Clos-Apalta-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers