Skip to main content

Cheval Blanc verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Cheval Blanc verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Cheval Blanc

Dit prachtige Château is geclassificeerd als een Saint Emilion Premier Grand Cru Classe A. Slechts drie andere wijnhuizen Château Angélus, Château Ausone, en Château Pavie behoren tot deze allerhoogste categorie in Saint-Emilion.

Het Witte Paard (Cheval Blanc)
Al in 1878 won Cheval Blanc zijn eerste gouden medaille op de Exposition Universelle in Parijs. Het zou een begin zijn van een reeks bekroningen. Tot op de dag van vandaag wordt Château Cheval Blanc gerekend tot een van de meest begeerde wijnen van Bordeaux. Cheval Blanc ligt 4 kilometer buiten Saint-Émilion, waardoor de bodem anders is dan gebruikelijk voor Saint-Émilion. Hij is rijk aan kiezels en ijzerhoudende klei, wat zorgt voor weelderige en krachtige wijnen.

Naast de Grand Vin produceert het wijndomein ook een tweede wijn onder de naam Petit Cheval.

Bekijk meer informatie op de website van dit prachtige château.

Cheval-Blanc-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers