Skip to main content

Chateau d’Arche verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Chateau d’Arche verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château d’Arche
Dit prachtige Château is geclassificeerd als een tweede Grand Cru Classé in de Bordeaux classificatie van 1855. Het bevindt zich in gemeente Sauternes. Het is een zoete witte wijn.

De naam is afkomstig van de comte d’Arche, de eigenaar van het estate aan het einde van de 18e eeuw. Onder zijn bewind verwierf het château zijn gerenommeerde naam.
Grappige anekdote is dat in 2009 het château een verpakking lanceerde met een flesje in de vorm van een reageerbuisje, een idee om jonge mensen in de nacht-clubs aan de Sauternes te krijgen.

Kijk ook eens op de website van dit prachtige domein.

Chateau-d-Arche-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers