Skip to main content

Chateau Caillou verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Chateau Caillou verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Caillou

Dit prachtige Château is geclassificeerd als een tweede Grand Cru Classé in de Bordeaux classificatie van 1855. Het bevindt zich in gemeente Sauternes (Barsac). Het is een zoete witte wijn.

Kijk ook eens op de website van dit prachtige domein.

 

Sauternes
Sauternes is een zoete witte wijn uit Bordeaux en misschien wel de bekendste dessertwijn ter wereld. Het Sauternes-gebied ligt in het zuiden van de Bordeaux. Sémillon is het belangrijkste druivenras, aangevuld met Sauvignon Blanc en Muscadelle. De druiven kunnen worden aangetast door Botrytis Cinerea, beter bekend als Edelrot. Het bekendste wijnhuis is Château d’Yquem.

Chateau-Caillou-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers