Skip to main content

Chateau Angelus verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Chateau Angelus verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Angelus

Dit prachtige Château is geclassificeerd als een Saint Emilion Premier Grand Cru Classe A. Sinds 2012 behoort dit tot de allerhoogste categorie, net als Château Ausone en Château Cheval Blanc.

De wijngaarden bevinden zich in een natuurlijk amphi-theater en worden “bekeken” door de drie kerken van Saint-Emilion. In het midden van het domein werden de geluiden van de bellen versterkt en deze konden in de ochtend, middag en avond worden gehoord. Het gaf de werkers in de wijngaard een moment van rust om even te bidden. De bel op het etiket verwijst nog steeds naar dit moment van toewijding.

Sinds 1782 is Angelus eigendom van de familie de Boüard. Het betreft inmiddels de 8e generatie.

Kijk ook eens op de website van dit prachtige Château.

Chateau-Angelus-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers