Skip to main content

Certan de May verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Certan de May verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Certan de May

Château Certan de May, heeft de volledige naam Château Certan de May de Certan. Het is een Bordeaux, uit de appellatie Pomerol. Hoewel Château Certan de May geen classificatie kent, behoort het estate absoluut tot de beste wijnen uit het gebied.

De naam komt oorspronkelijk van de Schotse familie Demay, die al sinds de middeleeuwen in Frankrijk leeft. Na de dood van de laatste nazaat van de familie, kwam in 1925 het domein in de handen van de Barreau-Badar familie.

Lees het complete verhaal op website van dit prachtige domein.

Certan-de-May-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers