Skip to main content

Bon Pasteur verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Bon Pasteur verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Le Bon Pasteur

Château Le Bon Pasteur is gesticht door Joseph en Hermine Dupuy. De naam komt oorspronkelijk van de “Zondag na Pasen”, volgens de bijbel de zondag “du Bon Pasteur” (de zondag van de goede herder).

Het domein is sterk verbonden met de bekende wijnconsultant Michel Rolland. Hij is al 40 jaar het hart van het château. Geboren in 1947 binnen de appellatie Pomerol en hij bracht zijn jeugd op het domein door. Na zijn studie – oenologie in Bordeaux, ontmoette hij vrouw Dany en besloten samen het wijnwak en het château te beheren.

Alle informatie vindt u op de website van dit prachtige domein.

Bon-pasteur-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers