Skip to main content

Beychevelle verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Beychevelle verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Beychevelle

Dit prachtige Château is geclassificeerd als een vierde Grand Cru Classé in de Bordeaux classificatie van 1855. Beychevelle ligt in de gemeente Saint-Julien. Er wordt naast de Grand Vin ook een tweede wijn geproduceerd met de naam: Amiral de Beychevelle.

Het kasteel is werkelijk prachtig en werd vroeger het “Versailles du Médoc” genoemd. In Saint Julien woonde een hoogstaande admiraal. Alle schepen die de Gironde kwamen binnen varen moesten salueren en deden dat door de zeilen te laten zakken; “baisser les Voiles”. De naam “Beychevelle” zou daarvan afgeleid zijn.

De wijnen zijn een voorbeeld van de perfecte Saint-Julien: elegant, met klasse en finesse. In 2015 werd het optisch oog (laser) gebruikt voor de sortering van de druiven en de nieuwe cuverie werd vanaf 2016 in gebruik genomen en laten een nog betere, perceelsgewijze vinificatie toe zonder pompen.

Kijk eens op de website van dit prachtige domein.

Beychevelle-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers