Skip to main content

Belair verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Belair verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Belair

Dit prachtige château is geclassificeerd als een Saint Emilion Premier Grand Cru Classé. Het domein bevindt zich op het hoogste plateau van Saint-Emilion en grenst aan de wijngaard van het nog meer bekende Château Ausone. In 2008 werd het domein gekocht door de familie Moueix, die het hernoemde naar Château Belair-Monange (zijn grootmoeder heette Anne-Adèle Monange). Belangrijk detail is dat de wijngaarden van Château Magdelaine zijn samengevoegd met die van Château Belair-Monange.

Kijk ook eens op de website van dit mooie château.

belair-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers