Skip to main content

Beauregard verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Beauregard verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Beauregard

Château Beauregard is een prachtig wijndomein in Pomerol, Bordeaux. Hoewel dit château geen officiële classificatie kent, behoort het tot de beste wijnhuizen van de regio.
Het bevindt zich aan de oostkant van Pomerol, vlakbij Saint-Emilion, tezamen in een cluster met andere bekende châteaux; Château Petit-Village, Vieux Château Certan and Château La Conseillante.
Naast de Grand Vin produceert Beauregard een tweede wijn: Le Benjamin de Beauregard. Welhaast vanzelfsprekend wordt hier voornamelijk Merlot aangeplant, aangevuld met Cabernet-Franc. De jaarlijkse productie bedraagt ongeveer 30.000 flessen.

Bekijk ook eens de website van dit mooie château.

Beauregard-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers