Skip to main content

Batailley verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Batailley verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Château Batailley

Château Batailley is een vijfde Grand Cru Classé in de Bordeaux Classificatie van 1855. Het bevindt zich in de gemeente Pauillac. De naam Batailley is al in gebruik sinds het einde van de 18e eeuw, toen het domein in eigendom was van de Saint-Martin familie.

In 1942 werd het domein gesplitst in twee percelen, die we vandaag de dag kennen als Haut-Batailley en Batailley. Dit werd gedaan om problemen bij de vererving te voorkomen. Op het ogenblik ligt het eigendom bij de Castéja familie, die ook de eigenaar zijn van Château Lynch-Moussas en Château Trotte-Vieille.

Het domein is ruim 55 hectare groot, en is voornamelijk aangeplant met Cabernet-Sauvignon en Merlot. De jaarlijkse productie van de Grand Vin is ongeveer 22.000 kisten van 12. De tweede wijn (sinds 2016) heet Lions de Batailley.

Batailley-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers