Skip to main content

Alion verkopen

Omdat wijn een natuurproduct is, kent iedere jaargang een specifieke karakter en kwaliteitsniveau. Hierdoor zijn er ook verschillen in prijs. U wilt een fles of kist Alion verkopen? Neem snel contact met ons op via wine@webuyyourwine.com of bel ons op 06-14204695. U bent bij ons aan het juiste adres. Sinds 2000 is We Buy Your Wine een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van uw wijn.

Alión – Vega Sicilia

De naam verwijst naar een gebied van León waar het hoofd van de Álvarez familie werd geboren. Het bevindt zich tussen de Duero, slechts 15 kilometer van het hoofdkantoor.

Alión werd oospronkelijk gemaakt op het domein van Vega Sicilia, maar men bedacht dat het niet zomaar een project kan zijn van de legendarische wijn. Het verdiende een eigen plek, wat het unieke terroir en klimaat kan laten zien van de Ribera del Duero appellatie.

Kijk ook eens op de website van dit mooie wijnhuis.

Alion-verkopen

Vraag een taxatie aan.

    Bestand uploaden

    Al 20 jaar een betrouwbare partner in de wijnhandel U ontvangt onmiddellijk uw geld Wij garanderen 100% tevredenheid U wordt geholpen door ervaren taxateurs, vinologen, liquoristen en weinakademikers